Зелена сочевиця – це криниця білка. Зараз її легко знайти в магазинах, і вона швидко приживається на кухні. Зелена сочевиця ароматніша і при правильному приготуванні зовсім не розварюється, зберігаючи свій вигляд. Сочевичний суп – найлегше, що можна приготувати з цього виду бобових, але зелена сочевиця чудово доповнить салати та запіканки, а також стане гідною основою паштетів. Зелена сочевиця не потребує замочування і справді проста в приготуванні, тому зовсім не варто її нехтувати.
Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту:
- Білки: 24,3 г
- Жири: 1,9 г
- Вуглеводи: 48,8 г
Енергетична цінність: 297 ккал.
Купити сочевицю зелену можете у нас у м. Дніпро, або замовити доставку Новою Поштою до будь-якого міста України.
Ще не було питань.